★التتبيلة★
ملح
فلفل اسود
حبهان ناعم
وق لورا ناعم
ملعقه كبيره عسل اسود
ملعقه كبيره زيت
2 ملعقه كاتشب
طماطم مبشورة ناعم
بصل مفروم ناعم
خل
ليمون
★تتبل قطع الفراخ و تترك بالتتبيلة ليلة كاملة
★يكرمل الأرز بملعقه كبيره سكر و يضاف عليه ملعقه كبيره زبده وبصله صغيره مفرومه ناعم وفصين ثوم ويشوح ★ و يضاف الماء لكوب أرز كوب ماء مغلي
★يضاف الارز و الملح و الفلفل الأسود و الحبهان ووق اللورا وتهدأ النار حتى ينضج
تشوى الفراخ و تقدم فوق الأرز
★صحة و هنا★